vineri, 6 ianuarie 2012

Epilatorul Eternalisse de la Velform Rapid si Eficient!

Epilatorul Eternalisse de la Velform Rapid si Eficient!
Folosind cea mai nouă tehnologie cu lumina pulsatilă, Epilatorul Eternalisse de la Velform este mai rapid şi mai eficient decât metodele de epilare tradiţionale. Epilatorul Eternalisse vă va ajuta nu doar în eliminarea părului nedorit, dar , în timp, acesta va reduce şi cantitativ densitatea pilozităţii.
Ce sunt Impulsurile luminoase?
Tehnologia cu impulsuri luminoase  pătrunde în adâncime la rădăcina firului de par , slăbind rezistenţa acesteia şi a folicului pilos, astfel încât acesta va creşte mai greu şi mai subţire. În tratamentele obişnuite de epilare cu laser, se acoperă odată câte 4 fire de par, dar Eternalisse acoperă de 10 ori mai mult de atât, astfel încât dumneavoastră o să terminaţi mult mai repede. Este aproape o metodă de epilare definitivă. Spre deosebire de tratamentele obişnuite, Eternalisse înlătură părul de la rădăcină rapid , iar rezultatele pot rezista chiar vreme îndelungată! Este mult mai puternic decât un epilator obişnuit şi mai mult, cu Eternalisse uitaţi de durere sau iritaţii. Bucurati-va de pielea fină şi foarte catifelată pe care v-ati dorito mereu.
Uitaţi de lama de ras, ceara sau tratamente costisitoare, folositi Eternalisse si scăpaţi de părul nedorit rapid uşor şi fără durere! Mai multe detalii pe http://www.telestarshop.ro/product.php?id_product=156

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu